Over ons.

STS Elektra is een Elektrotechnische groothandel die sinds 2015 gevestigd is in Purmerend. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige materialen voor de installatiemarkt. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en professionele aanpak.

 

Ondersteuning bij uw project

Door onze goede kennis van de markt begrijpen wij welke materialen u nodig heeft en kunnen wij u ondersteunen bij uw project. STS Elektra staat bekend om de persoonlijke en servicegerichte werkwijze. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteit: het installeren. STS Elektra voorziet u van de juiste materialen en indien gewenst denken wij mee in een efficiënte oplossing voor uw installatieproject.

 

Uit voorraad leveren

We werken nauw met u samen om u services op maat te bieden. Hierdoor kunnen wij onze voorraad naar uw behoefte aanpassen. Wij leveren onze producten direct uit ons magazijn. Deze kunt u binnen de ruime openingstijden bij ons afhalen of op locatie laten bezorgen. Indien gewenst nog op dezelfde dag!

 

Persoonlijke relatie

Persoonlijk contact met u vinden wij heel belangrijk. U bent bij ons altijd van harte welkom voor advies of een offerte onder het genot van een heerlijke kop koffie. Indien gewenst komen wij bij u langs. Uiteraard zijn wij ook telefonisch of per e-mail goed te bereiken. 
Ons team

Demy ter Steege

Demy ter Steege

Eigenaar Vestigingsleider

Michel Cazant

Michel Cazant

Account Manager

Jordy ter Steege

Jordy ter Steege

Eigenaar

Nick Scheffer

Nick Scheffer

Eigenaar